Saturday, January 19, 2019

STIDELA GA SE: OVO JE PRVI MUZ SANJE KUZET ZA KOJEG KRIJE DA SE IKAKO UDAVALA. NIKO NE MOZE DA POVERUJE!

Posted by Najboljikolaci.com on January 19, 2019 | No comments
Jedna od najljepših voditeljica u Srbiji, prezenterka emisije “Zvezde Granda” Sanja Kužet, u sretnom je braku i sa suprugom ima sina. No, malo ljudi zna da je Sanja bila u braku sa članom obezbjeđenja Željka Mitrovića, dok je mladencima u jednom hotelu kumovala pjevačica Lepa Brena.

Sanja i Zoran Piper upoznali su se dok je ona radila kao voditeljica vremenske prognoze na TV “Pink”. Poslije samo nekoliko mjeseci zabavljanja izgovorili su sudbonosno “da”. Organizovali su luksuzno vjenčanje na kojem se pojavio veliko broj poznatih ličnosti. Ubrzo nakon toga, Sanja je saznala da je u drugom stanju.

Sanja i Zoran silno su se obradovali kada su saznali da će postati roditelji. Međutim, pretpostavlja se da su upravo nakon trudnoće krenule nesuglasice, a par je nakon što se Sanja porodila, odlučio da se rastavi.

Ipak, voditeljica je oduvijek isticala da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, te da njihov sin može da viđa oca kad god poželi.  Mi imamo zajedničko dijete, pa je nemoguće da nemamo nikakav kontakt. Sve funkcioniše u najboljem redu. Upravo je ovog vikenda dijete kod oca.
Sve je kako treba – rekla je svojevremeno za “Blic puls” Sanja. Ipak, ona je sreću pronašla u drugom muškarcu i danas je u sretnoj bračnoj zajednici, dok je u međuvremenu ponovo rodila sina. Izvor: Novi.ba

0 comments:

Post a Comment